Pentru a avea cea mai buna experienta de navigare, acest site foloseste cookie-uri. Folosirea site-ului inseamna ca sunteti de acord cu aceste cookie-uri.
This is Caption
100% Plati securizate
Poti introduce datele cardului in siguranta
Drept de retur
Produsele pot fi returnate in 14 zile
Suport
Va oferim suport specializat

Deviza noastra este: "MEREU APROAPE PRIN SERIOZITATE SI PROMPTITUDINE!"

  Suntem importator si distribuitor de masini de cusut, mese si generatoare de aburi, aparate de croit, piese de schimb pentru cele mai folosite masini de cusut si utilaje, dispozitive, hartie croit, lame verticale si circulare, graifere rotative si apucatoare, creta termovolatila, carioci, crioane, ace Groz-Beckert, Schmetz, electoventile, presostate, rezistente electrice, spray-uri folosite in industria textila, etc.


Obiectivul nostru este sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, furnizand solutii profesioniste si totodata un raport optim intre pretul si calitatea produselor furnizate de catre compania noastra.

Pregatirea si profesionalismul specialistilor nostri ne-au asigurat renumele de care ne bucuram in piata, firma POLITEX PROD SRL fiind recunoscuta pentru:


1. Calitatea ireprosabila a produselor comercializate.
2. Promptitudine si flexibilitate in onorarea comenzilor clientilor
3. Gradul inalt de adaptabilitate la nevoile clientilor
4. Abordarea cu maxima seriozitate pentru orice solicitare primita.
5. Rapiditate si mobilitate in livrarea comenzilor.


Pentru a beneficia de cele mai bune solutii, potrivite cerintelor dumneavoastra, va oferim consultanta in etapa prealabila achizitionarii produselor si suport tehnic pentru implementarea ulterioara a acestora in procesul tehnologic.


SC Politex Prod SRL comercializeaza utilaje, piese de schimb, accesorii si consumabile pentru industria textila oferind solutiile cele mai eficiente, tinand cont de raportul pret calitate, actionand ca furnizor de produse si servicii.
Formam o echipa tanara, ambitioasa, reusind sa crestem datorita calitatii produselor si serviciilor noastre.


Cei care doresc sa-si simplifice si sa creasca randamentul muncii lor pot gasi in noi un adevarat partener.

În speranta unei viitoare colaborari,

Cu respect,

Calin Marinel
Director General